Contact wizard and witch

contact wizard and witch

Mu mane is Emma Palibrk

emal : wizardandwitch13@gmail.com

If you want to contact me, write to my email address. I will try to answer you as soon as possible.

If you want, you can also leave a comment.

Poštovani čitatelji,

Dobrodošli u čarobni svijet magije! Ova knjiga, “MAGIČNI RITUALI”, vodič je za otkrivanje tajanstvenog i fascinantnog svijeta magije i duhovnosti. Kroz ovu knjigu pozivamo vas da istražite svoju unutarnju snagu, otkrijete neistražen potencijal i pronađete dublji smisao života.

Od davnina su ljudi tražili načine da ih povežu s višim dimenzijama postojanja i dali su nam mnoge tradicije i tehnike koje koristimo i danas.

Ova će vas knjiga upoznati s različitim vrstama magijskih praksi i pristupa i potaknuti vas da pronađete vlastiti put u ovom svijetu čuda.

U njemu ćete pronaći korake kako se pripremiti za magične rituale, kako stvoriti magični krug, koristiti alate, simbole i biljke, povezati se s elementima i planetima, razviti intuiciju i raditi s tarot kartama ili drugim proročištima. Osim toga, otkrit ćete važnost etike i odgovornosti u bavljenju magijom, kao i kako to primijeniti u svakodnevnom životu kako biste doveli do pozitivne promjene i izliječili svoju dušu.

Naš cilj je potaknuti vas da razvijete unutarnju mudrost, povežete se s prirodom i univerzalnim principima te otkrijete bogatstvo koje postoji u svakom trenutku vašeg postojanja. Ova knjiga nije samo vodič, već i poziv na istraživanje i samootkrivanje.

Neka vas ova avantura odvede kroz misteriozne magične rituale, nauči vas kako stvarati čuda i donijeti promjene koje želite vidjeti u svom životu. Budite otvoreni za nova iskustva, slušajte svoju intuiciju i vjerujte u svoju moć, jer snaga je u vama.

Uživajte u svom putovanju i neka vas ovaj svijet magije ispuni ljubavlju, mudrošću i blagoslovima.

Sa ljubavlju,

Ema Palibrk

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 реаговања на на „Contact wizard and witch“

  1. James аватар
    James

    Great site, lots of good articles. I especially like paranormal stories. I read them all. I ordered the book and will let you know how it goes.

  2. WesleyHoowl аватар
    WesleyHoowl

    Your opinion is important to us, so we are ready to pay up to $5000